LÉLEKSZOBA

Minden, ami körülvesz minket, színes. A fénysugárból egy bizonyos színt visszatükröző felület, hangulatunkat befolyásolni képes tényező. Ismeretes a vörös szín aktivitást fokozó, a kék nyugtató hatása. Az emberek ösztönösen megérzik, éppen mire van szükségük, s öltözetükben, lakásukban is tudatosan vagy mindenféle magyarázat nélkül, egyszerűen azért, mert tetszik alapon használják a kedvenc színeiket.


Ha szeretnéd tudni, milyen színek legyenek körülötted, melyek kiegyensúlyozottá tehetnek, s amelyek alkalmazása a te személyiséged számára a legjobb, és azt is szeretnéd megérteni, hogy miért, akkor arra szeretnélek kérni, egy kicsit kalandozz velem a képzelet világában.

Nem is kell olyan messzire menni, csak egy gyönyörűséges, szabályos kör alakú kastélyt láss gondolatban, melyben egyik szoba a másik után, körben követi egymást, összesen 109. Ahogy belépsz és mész a folyosón, az ajtókon bepillantasz, látod, hogy az ablakokon színes fény árad be.
Mindegyik helységben más és más, van ahol egy szín, van, ahol kettő tündököl. A kilátás sem egyforma, mindből másképpen látod a világot, máshogy tapasztalod a külvilág eseményeit.
Ahogy lassan bejárod ezt a fénykastélyt, megállsz a közepén, így teljes egészében láthatod elbűvölő világát.
Ebből a rengeteg szobából most négy a tiéd lehet. Kiválaszthatod azt, amelyik a leginkább elvarázsol, ahonnan a legjobb a kilátás, ahol a legjobban érzed magad, a leginkább önmagad lehetsz.

„Te vagy a szín, amelyet választasz, s ez tükrözi lelked szükségletét.”


Ezek hát a te szobáid. Olyan dolgokkal vannak berendezve, melyek kedvesek számodra, fontosak neked, valamiért hozzád tartoznak.
Ott ülsz a puha fotelodba süppedve, vagy éppen az ablaknál állsz és merengsz kifelé…

Ezek az ablakok a külvilágra nyílnak, és a külső szemlélő, ha benéz, téged lát.
Ezek az ablakok lelked ablakai, a kastély szobái lelked szobái, a te történetedet rejtik, színei rólad mesélnek…

A kaland itt kezdődik csak igazán, merthogy a valóságban létezik egy olyan nagyszerű rendszer, mint az Aura-Soma színterápia. 109 színes üvegcséből négy kiválasztásával mesélsz magadról a színek nyelvén, s feltárod azokat a bizonyos lélekablakokat…


Ha szeretnél bővebb információt az Aura-Somáról, az Aura-Soma színtanácsadás oldalon tovább olvashatsz.