108. Jeremiel Arkangyal

KÖZÉP TÜRKIZ/ KÖZÉP OLAJZÖLD


 Az Aura-Soma folyamatosan fejlődő rendszer, újabb és újabb üvegek – színösszeállítások jönnek létre.


A legújabb, 108-as számú üveg - Jeremiel Arkangyal - 2010. december 14- én született meg. Jeremiel a Kegyelem és az újjászületés Angyala.

„Egyik feladata az, hogy segít az életutunk elemzésekor. Kérhetjük Jeremiel segítségét, hogy áttekinthessük, hol tartunk, mit tanultunk meg, milyen minták elengedésére vagyunk készek, és mi mindenért lehetünk hálásak.”

„Különösen nagy segítség azoknak, akik az individuáció útját járják (türkiz), akik a saját magukhoz vezető úton lépkednek. Amikor ezen az úton vagyunk, akkor vannak pillanatok, amikor találkozhatunk a keserűséggel (olajzöld), ami ajándék lehet, ha kicsomagoljuk, felfedheti egy új igazság lehetőségét, egy új remény érzete születhet belőle. 

„Ami problémának mutatkozik meg, az olykor valójában álruhába bújt felelet az imáidra. Amikor segítséget kérsz, előfordul, hogy az Ég lerombolja a régit, hogy helyet adjon az újnak. Ez most a változás ideje, mely változás a javadra válik majd.”

Megérezhetjük, hogy milyen összekapcsolódni a halvány olajzölddel, majd közvetlenül szembenézni vele - szembenézni a keserűséggel, hogy a múlt csalódásainak, az elárultatottság érzésének mélyére ássunk, áthatoljunk az érzésen, hogy nem a helyes viszonyban vagyunk saját magunkkal.


Ha visszatekintünk az időben, akkor látjuk, hogy voltak tanulságok, amiket leszűrhettünk a múltban velünk történt eseményekből, és ha ezeket a tanulnivalókat helyes összefüggésükben tudjuk szemlélni, akkor a remény érzetét adhatják számunkra. Jeremiel energiája sokban kapcsolódik a múlt tanulságaihoz, amiket újra kell értékelnünk, hogy remény töltsön el bennünket.  A remény és a remény növelése lehet az emberi kétségbeesés ellenszere a nehézségek és krízisek idején.
A múlt szeretettel és gyengédséggel történő elengedése képessé tesz arra, hogy olyan változásokat és célokat vonzzunk be, amelyek arra érdemesek.

Jeremiel az átmenet vagy az átkísérés angyala is. Bármiből bármi felé lépjünk is, Jeremiel ott van, hogy az átmenetet könnyeddé tegye.
Most van lehetőségünk felvállalni, megmutatni, kik is vagyunk valójában, felelősséget vállalni azért, ami valódi bennünk.
Az olajzöld folyamatának végén a tudatosság, a múlt tapasztalatából származó bölcsesség, az elengedés a türkiz szabadságában teljesedik ki.

Jeremiel olyan Arkangyal, aki rengeteg együttérzéssel és mély intuícióval ajándékoz meg. 

A Jeremiellel való találkozás megváltoztatja az életünkkel kapcsolatos látásmódunk érzékelését, így az összegabalyodott, összetekeredett gondolataink és érzéseink kitisztulnak, életünk helyzeteit és körülményeit más szemszögből láthatjuk, más szintű tisztánlátással.

„Az utadba akadó nehézségek erősebbé tettek, és új leckéket tanítottak meg. Elkeseredés helyett együtt érzőn kitártad a szívedet azok felé, akik hasonló helyzetben vannak. Már nem okolsz másokat, már nem tekinted magadat áldozatnak. Sikerült felülkerekedned korábbi problémáidon. Kedvező hozzáállásod szeretetteljes megoldást és a szellemi megértés magasabb szintjein lévő, új helyzeteket vonz. Maradj pozitív!”

Jeremiel segít tisztán látni azokban a szituációkban, melyekben túlságosan elítéltük magunkat vagy másokat, a diszkrimináció okozta elválasztottság érzését pedig felválthatja az együttérzés. Mindez együtt a mély hála érzését hordozza.

Ebben a folyamatban a múlt leszűrt tapasztalatai a döntőek, melyekből tisztán, az érzéseink mélyéről láthatunk rá, hogy mi is a szívünk igazsága, és képessé válunk annak bátor, békés, nyílt felvállalására.
Jeremiel az elválasztottság fájdalmából való kilépés kegyelmeként érkezett."

"Készíts leltárt az életedről, láss neki, és tedd rendbe a megoldatlan dolgokat. -  Az élet felülvizsgálatához bátorság kell. Ha viszont együttérzéssel és humorérzékkel teszed, fejlődni és okulni fogsz belőle. Én segítek fölbecsülni, hol tartasz most. Megnézzük, mit tanultál meg, és a leckéid hogyan válhatnak a ma és a holnap javára. Azokat az életmintákat is felkutatjuk, amelyek nem jó célt szolgálnak, és gyógyítással vagy változtatással megszabadulunk tőlük.”

Forrás:
 www.aura-soma.hu
Doreen Virtue: Arkangyal kártya