A türkiz

A türkiz


Az Aura-Soma rendszerében a türkiz többek közt a játékosság, a szabadság, függetlenség, önállóság, az érzelmek kifejezése, a spontaneitás, a kreativitás, a művészetek, a tömegkommunikáció színe. Kihívásai közt a távolságtartás, elhatárolódás, manipuláció, érzelmek elnyomása szerepel.


Aki vonzódik ehhez a színhez, általában rugalmas gondolkodású ember, nyitott az új dolgok iránt. A választás azt is mutathatja, hogy az illető komolyan készül magába nézni, és megvizsgálni azt, milyen mélyen hat rá az élet.

Ezért ennek a színnek az alkalmazása elősegíti az önvizsgálatot, segíthet megtudni azt, hogy mit akarunk.
Nagyon jó szín kapcsolatokban fellépő problémák rendezéséhez is. Arra bátorít, hogy kimondjuk azt, ami a szívünkön van. Fizikai szinten az idegekre megnyugtató hatással van.
Belső ellenállás a türkizzel kapcsolatban arra utalhat, hogy félünk szembenézni érzelmeikkel.

Pszichikai hatása stabilizáló, megnyugtató, hűvös. Telt árnyalata optikailag szűkíti a teret. Alkalmazásával reprezentatív hatást érhetünk el, fehérrel kombinálva visszahozhatjuk a tengerparti nyaralások hangulatát.


Ha kérdésed van az üvegválasztással kapcsolatban, vagy tudni szeretnéd, mit jelentenek az üvegben található színek, és környezetedben is szeretnéd megjeleníteni azokat, lehetőség van konzultációs időpont egyeztetésére is IDE kattintva. Várlak szeretettel.

Molnár Mária
enteriőrtervező – színtanácsadó
www.holistichome.hu

Megvásárolható türkiz tapéták a Dekoráció menüpontban találhatók.