Magenta-Arany színű otthonok

B 095 Magenta-Arany

Első ránézésre talán merésznek tűnhet ez a színösszeállítás, de fontos tudni, az Aura-Soma kombinációkban nincs „furcsa” vagy „nem összeillő”, mert minden variációnak megvan a maga jelentése, jelentősége ránk nézve. 


Ha ennek az üvegnek a színeivel azonosulunk, az tükrözheti többek között pl. azt, hogy mélyen örülni tudunk az életünkben jelen lévő apró dolgoknak, apró részleteknek, vidámak, öröm- és életteliek vagyunk. Az ilyen ember bátor és nem fél felvállalni magát a világ előtt. 


Felhívhatja a figyelmünket azonban arra a lehetőségre, hogy a szeretettel kapcsolatban lehetnek múltbeli vagy mélyen eltemetett érzéseink, félelmeink, ezért kételkedhetünk abban, hogy szeretetre méltók vagyunk-e. Ezeknek a színeknek a használatával a belső hangunkra hallgatva (vagy a tapasztalatainkon alapuló bölcsességre támaszkodva) összeköttetésbe kerülhetünk azzal, ami a magasabb rendű céljainkat megmutatja. 

A magenta/arany kombináció segít összpontosítani, hogy megtaláljuk az élet értelmét, használatával megmutatkoznak és felerősödnek a bennünk rejlő erőforrások, képességeink, tehetségeink, melyeket hoztunk magunkkal erre az életre.  Ha akadályokba ütközünk a magunkra találás során, akkor a magenta segít feltárni a mélyben lappangó gátjainkat, blokkjainkat, az arany pedig rendkívül jól alkalmazható a múltbeli érzelmi sérülések enyhítésére.A környezetünkben e színek erősebb árnyalatait a bátrabbak a nappaliban, az étkezőben, előtérben vagy akár a hálóban nagyobb felületeken is alkalmazhatják: a kanapé vagy a fotel kárpitján, ágyneműkön, terítőkön, a szőnyegen, festéssel vagy tapétával a falakon.
A kevésbé bátrak kisebb kiegészítőkön, vázákon, párnákon, egy-egy falfelületen jelenítsék meg ezeket a színeket. Ha nagyobb felületen szeretnék élvezni hatásukat, akkor tegyék azt egy kicsit szelídebb, kevésbé harsány változatot használva. Bármelyik lehetőséget választjuk, ezekkel az árnyalatokkal mindenképpen életteli, vidám hangulatot varázsolhatunk otthonunkba.