Tavaszi megújulás az Aura-Somával


TAVASZI MEGÚJULÁSItt a tavasz, és az ember ilyenkor érzi, hogy levegőre, napfényre, vitaminokra, pezsgésre van szüksége, megújulni vágyik a fakó hideg téli napok után. Miért is ne hoznánk be a lakásba a frissesség érzetét, a fényeket, melynek legegyszerűbb módja a színek használatában van.

És hogyha már színeket használunk, miért is ne tennénk azt tudatosan. Minden színnek megvan az üzenete, sok mindent elárul rólunk, segítségével hathatunk pszichikai és még fizikai egészségünkre is. Ahhoz, hogy megértsük a színek üzenetét, kiváló módszer az Aura-Soma színfilozófia rendszere. Ha sikerült megtudni, melyik színkombináció tükrözi leginkább személyiségünket és szükségleteinket, akkor már „csak” annyi van hátra, hogy a környezetünkben is megjelenítsük az adott árnyalatokat. Mivel a színek hatással vannak ránk, a környezetünkben való alkalmazásuk támogatnak minket abban, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben és az otthonunkban egyaránt.


Inspirációt sok helyről meríthetünk, s mivel most bontakozik ki a természet, a virágok számtalan lehetőséget adnak az ötletszerzésre. A rózsaszín és a zöld árnyalatainak párosításával mintha a kert költözne be a falak közé a lakásba.
A friss olajzöld a megújulás, a remény, a harmónia és az egyéni irány, míg a rózsaszín a szeretetet, a törődés, a női lágyság, anyai minőség színe. Erősebb változata, amit magentának hívunk, az apró dolgok szeretetére, az élet dolgainak minőségére, magára a boldogságra hívja fel a figyelmet. Így ha ezek a témák foglalkoztatnak minket, akkor elő a falfestékekkel, színes textilekkel, s varázsoljuk át a függöny, a párna lecserélésével a nappalink, vagy a hálószobánk hangulatát. Utóbbiban az ágytakaró és az ágynemű kiválasztásakor is figyeljünk a színekre a teljes  összhang elérésének érdekében. 


Ha kérdésed van az üvegválasztással kapcsolatban, vagy tudni szeretnéd, mit jelentenek az üvegben található színek, és környezetedben is szeretnéd megjeleníteni azokat, lehetőség van konzultációs időpont egyeztetésére is IDE kattintva. Várlak szeretettel.

Molnár Mária
enteriőrtervező – színtanácsadó
www.holistichome.hu

Megvásárolható kiegészítők a Dekoráció menüpontban találhatók.