B110: Rózsaszín-Mélymagneta


B110
Rózsaszín - Mélymagenta


Az Aura-Soma világában mindig nagy öröm, ünnepnap, amikor új színkombináció jön létre. Ez egy valódi születés, amire ugyanúgy várunk, mint amikor egy új kis lélek érkezik hozzánk. A legújabb, 111.üveg, a 110- es számú Rózsa rózsaszín/Mélymagenta május végén született meg.


"Létezik egy kínai legenda, a végzet vörös fonaláról. Eszerint az istenek egy vörös fonállal összekötötték mindazon emberek bokáját, akiknek az a sorsa, hogy keresztezzék egymást életét. Ez a fonal ugyan megnyúlhat, vagy összegabalyodhat, de sosem szakad el." Ez a gondolat foglalkoztatott éppen ezekben a napokban. De vajon hogy kapcsolódik mindez a színekhez? Mire hívhatja fel a figyelmünket, miért éppen ez a két szín, ami üzen az elkövetkezendő időszakra nekünk?

A rózsaszín és a magenta rengeteg szeretettel kapcsolatos témát mutathat, a nőiség, lágyság, a feltétlen elfogadás, anyai, és a fentről áradó, isteni szeretet minőségei kapcsolódnak hozzá.
A rózsaszín, ahogy az Aura-Somában mondjuk, a vörös fénnyel teli változata. Ez azt jelenti, hogy nagyon intenzív figyelmet irányítunk mindarra, amit a vörös szimbolizál. Az energia, a bátorság, a biztonság, a gyökereink, a szeretet és a szenvedély, a szerelem, és a cselekvés kérdései mind erőteljesen a figyelem központjába kerülnek.
Ahol a mélymagenta szín megjelenik egy színkombinációban, mindig arra hívja fel a figyelmet, hogy a szeretet által minden helyzet gyógyítható. Ha szembe merünk nézni a mélységeinkkel, ahol lehetséges, hogy olyan dolgokat rejtettünk el, amiknek a létezéséről még tudni sem szeretnénk, és elfogadjuk, magunkhoz tudjuk ölelni ezen részeinket is, akkor megvalósulhat a teljes önelfogadás. Képesek leszünk magunkat szeretni. Menjünk még mélyebbre, hozzunk föl mindent, ami még ott rejlik, mert az azokkal való szembenézés, tudatosítás mind lehetőség arra, hogy új képességek bontakozhassanak ki bennünk. Ha elfogadjuk ezeket a részeinket is, és el tudjuk engedni, amire már nincs szükségünk, megbékélünk, s így egy új szinten élhetjük a szeretetet. A viszonzatlan szerelem által ütött sebeket gyógyítva, a múlt elengedésével képesek lehetünk megnyílni a szeretet erejével.
Evvel a tudatossággal haladhatunk tovább az utunkon.
Azon az úton, ahol a kapcsolataink minőségére fokozottan odafigyelünk. Ha az önmagunkkal való kapcsolat a szereteten alapul, nem lehet ez másképpen a társunkkal, vagy bármely más emberrel kapcsolatban sem. Vállaljunk felelősséget gondolatainkért, önmagunkért, mert minden mindennel összefügg, mindannyian összetartozunk. 

S ahogy mindig, most is használhatjuk a környezetünkben is tudatosan ezt a színpárosítást, ha úgy érezzük szükségünk van a gyógyító hatásukra.