B034: Rózsaszín-Türkiz

B 034
Rózsaszín - Türkiz„Kapcsolatba kerülni a szépséggel az önelfogadáson és lényünk érzelmi oldalán keresztül.” Ez a kulcsmondata a 34-es Vénusz születése üvegnek. 
Éppen ez az időszak, amikor a Vénusz bolygó elhaladt a Nap előtt, mutatja nekünk ugyanezt az üzenetet. Ha nemtől függetlenül női oldalunkat a fénybe vagy új megvilágításba helyezzük, tudatosítjuk lágyságunkat, elfogadjuk szépségünket, feltétlen szeretettel tudunk magunkra nézni és ezáltal el tudjuk fogadni azt, akik vagyunk, akkor felszínre kerülhet lényünknek az az oldala, amely a világ előtt bátran felvállalja önmagát. A szív igazsága szerinti létezés hatalmas kreatív erőket mozgat meg bennünk, hiszen azt tesszük, ami szívünkből, legbelső lényünkből jön, így elvárások, korlátozó hiedelmek nem tarthatnak már vissza  saját utunktól.
Ez is üzenete a rózsaszín/türkiz színkombinációnak. Használjuk bátran környezetünkben is, ha úgy érezzük, érzelmeinkkel kapcsolatba szeretnénk kerülni, mert segít kifejezésre juttatni azokat, akár szóban, de leginkább a művészeteken, bármilyen művészi önkifejezésen keresztül, írásban, festésben, zenében.