LÉLEK MANDALA
Lélekszínek mandalafestő napSzeretnél elmerülni a színekben?

Kíváncsi vagy lelked színeire?

Szeretnél önmagadra hangolódni?

Feltöltődésre vágysz?

Gyere, és készítsd el saját lélekmandaládat, hogy jobban megérthesd önmagad.
Ezen a színterápiás foglalkozáson a színek gyógyító és harmonizáló hatásával találkozhatsz, mely során ráhangolódhatsz önmagadra az Aura-Soma színrendszerének segítségével. A színterápiának ez a módja mély felismerésekhez vezethet, rálátáshoz, megértéshez saját életedet illetően.

A kör szimbóluma ősi és egyetemes, az egységet, az örök megújulást, a teljességet, az eredendő tökéletességet és harmóniát jelképezi. Éppen ezért színezünk mandalát ezen a programon, hogy összekapcsolódj saját belső központoddal, a végtelen teljességeddel. Az önmagadba mélyedés eredményeképpen belső rendet hozhatsz létre, mely aztán meghatározza majd a mindennapjaidat is. Az éppen aktuális életfeladataidra koncentrálva a színek segítségével elkészítheted saját gyógyító lélekmandaládat, amit aztán haza is vihetsz magaddal.
Kíváncsi vagy, hogy éppen mik a színeid? Gyere és válassz! Próbáld ki a színek és az illatok varázsát!
Ami a helyszínen vár rád: rajzeszközök, színesek, ceruzák, filcek, papírok, minták, színek, kellemes környezet, frissítő és gyümölcsfalatok.

Szeretettel várlak!

Jelentkezés: info@holistichome.hu

Helyszín: Budapest


További részletek, Jelentkezés >> ITT 

Résztvevők mondták…

"Köszönöm, hogy segítesz emlékezni, hogy rend van a világban, és köszönöm, hogy tanítod ezt a rendet meglátni és értelmezni. Annyira nagyszerű megélni és megérezni, hogy a lelkünkben nem csak dalok, de színek is vannak, méghozzá micsoda SZÍNEK!!"
R. Á.

"Amikor a mandalámra nézek, vissza tudok helyezkedni azokba a pillanatokba amikor készült. Ahogy elkezdtem a külső körívet színezni, úgy jött máris egy érzés, hogy még más is kell oda. Ahogyan kívülről haladtam befelé (előre elgondolás nélkül) azt éreztem, mintha magamon is így dolgoznék. Lassan…..aprólékosan……oda még kell valami….. Így értem el a közepéig.
Mikor ránézek, tudom, hogy ráléptem az Utamra……"
S. Ági


...


"Életem első mandaláját egy nehéz, lelkileg fárasztó hétvége után készítettem el egy csoportban. Egy kitörni készülő vulkán voltam az elején. Sírás, hüppögés, sok kérdés, kétség, aggodalom... Aztán elkezdtem színezni. Mentem körbe-körbe a mandalán és csak színeztem-színeztem és egyszer csak azt vettem észre, hogy a könnyeim elapadtak, és valami hatalmas nagy nyugalom szállt meg. A fejemből kiürült minden, nem volt más csak én és a mandalám. A végére úgy éreztem magam, mintha kicseréltek volna, béke és nyugalom honolt lelkemben.
A mandalám azóta a szobám falát ékesíti, és amikor ideges, feszült vagyok, csak nézem pár percig, megnyugszom és megyek tovább a dolgomra. Kikapcsol, lenyugtat, ellazít, feltölt... Nincs más rajtad kívül csak TE. Nincsenek problémák, nincsen csekk, amit be kell fizetni, nincsen vacsoráért reklamáló férj, vagy éppen fogát fájlaló gyermek.
Csak Te vagy... az érzéseid, és a benned rejlő nyugalom, béke és bizalom.

Teljes szívemből tudom ajánlani mindenkinek, aki egy kis kikapcsolódásra, nyugalomra, feltöltődésre vágyik ebben a rohanó világban."
E. Kata


...