Kapcsolódj a természet vibráló életerejével

Az Aura-Soma® támogat abban, hogy jobban megértsd önmagad, és tudatosan kihozhasd magadból  a legjobbat.

Az Anyatermészet vibráló erejének hasznosításával az Aura-Soma® a szín, a növény és a kristály energiák rendszere, mely kiegyensúlyozottságot és nyugalmat eredményezhet életedben.

Mélyebb önismerethez, tudatosabb és egészségesebb élethez segít hozzá, fokozza a boldogságot és a vitalitást, erősíti és védelmezi az aurát.

Az üvegben lévő olajakat és a különféle színesszenciákat a legmagasabb minőségű organikus és biodinamikus összetevőkkel alkották meg, hogy könnyedséget és egyensúlyt hozzon az energiarendszeredbe.

A színkombinációk előtt állva válaszd ki, amelyik a leginkább vonz.  Bízz az intuíciódban, hagyd, hogy megszólítsanak a színek – amelyekre szükséged van.  Válaszd ki a színeidet és együtt megnézzük jelentésüket a saját történeted mélységeivel kapcsolatban.

A konzultáció végére már azt is tudni fogod, melyik színes olaj és esszencia az, ami leginkább támogatni fogja, hogy felépítsd a boldogságot és az életerőt a mindennapjaidban.

Az üvegben lévő növények, kristályok energiáit aktiválhatod az üvegben lévő olaj rendszeres használatával a testeden.

IDŐPONTFOGLALÁS KONZULTÁCIÓRA

JELENTKEZEM

Élj a színek útmutatásával: Szeptember 13. – Szeptember 17.

Zöld -Magenta A következő napok legfontosabb minősége: Jót tenni Előfordul, hogy úgy érzed, cél nélkül vándorolsz, és nem látod a helyes irányt?...
Tovább a blogra

Élj a színek útmutatásával: Szeptember 8. – Szeptember 12.

Narancs és Lila Ezen időszak legfontosabb minőségei: Szolgálatkészség és tisztelet Ezekben a napokban a...
Tovább a blogra

Élj a színek útmutatásával: Szeptember 3. – Szeptember 7.

Kék és Tiszta Fehér E napok legfontosabb minősége: Bizalom egy magasabb erőben A következő napok lehetőséget adnak arra, hogy békét teremtsünk...
Tovább a blogra

Élj a színek útmutatásával: Augusztus 29. – Szeptember 2.

Világos Rózsaszín – Világos Sárga E napok legfontosabb minőségei: Megbocsátás és egyensúly Ezekben a napokban érdemes elgondolkodnod azon, hogy a...
Tovább a blogra

Élj a színek útmutatásával

Az ember életét ritmusok, szabályos váltakozások irányítják és...
Tovább a blogra