BELSŐ EGYENSÚLY

SZÍNEK A LELKEDNEK

Kapcsolódj a természet vibráló életerejével a színeken keresztül!

Az Aura-Soma® támogat abban, hogy jobban megértsd önmagad, és tudatosan kihozhasd magadból  a legjobbat.

Az Anyatermészet vibráló erejének hasznosításával az Aura-Soma® a szín, a növény és a kristály energiák rendszere, mely kiegyensúlyozottságot és nyugalmat eredményezhet életedben.

Mélyebb önismerethez, tudatosabb és egészségesebb élethez segít hozzá, fokozza a boldogságot és a vitalitást.

Az üvegben lévő olajakat és a különféle színesszenciákat a legmagasabb minőségű organikus és biodinamikus összetevőkkel alkották meg, hogy könnyedséget és egyensúlyt hozzon az energiarendszeredbe.

A színkombinációk előtt állva válaszd ki, amelyik a leginkább vonz.  Bízz az intuíciódban, hagyd, hogy megszólítsanak a színek – amelyekre szükséged van.  Válaszd ki a színeidet és együtt megnézzük jelentésüket a saját történeted mélységeivel kapcsolatban.

A konzultáció végére már azt is tudni fogod, melyik színes olaj és esszencia az, ami leginkább támogatni fogja, hogy felépítsd a boldogságot és az életerőt a mindennapjaidban. Az üvegben lévő növények, kristályok energiáit aktiválhatod az üvegben lévő olaj rendszeres használatával a testeden.

Válaszd ki a színeket, amelyek a leginkább tetszenek, vonzanak, és érd el a belső egyensúlyt általuk! Az Art and Science International Academy of Colour Technologies által regisztrált színkonzulensként segítek lefordítani válsztott színeid jelentését, mely által megértheted lelked mélyén zajló folyamataidat.

IDŐPONTFOGLALÁS KONZULTÁCIÓRA

JELENTKEZEM

Élj a színek útmutatásával: Október 19.-23

Világos sárga A következő napokban érdemes tudatosítani a bennünk rejlő örömöt. Ebben az...
Tovább a blogra

Élj a színek útmutatásával: Október 14.-18.

Lila és Vörös Ezekben a napokban a lila és a vörös színek minőségeit hívhatjuk segítségül, hogy képesek legyünk a lehetőségeink nagyobb tárházát,...
Tovább a blogra

Élj a színek útmutatásával: Október 9.-13.

Világos sárga és Világos zöld Ezekben a napokban érdemes elgondolkodni azon, hogy hogy állsz az érzésekkel. Aki elzárkózik az érzései elől, gyakran...
Tovább a blogra

Élj a színek útmutatásával: Október 4. – 8.

Vörös és Arany Ezekben a napokban érdemes elgondolkodni azon a kérdésen, „Ki vagyok én?” A...
Tovább a blogra

Élj a színek útmutatásával: Szeptember 29. – Október 3.

Arany Ezeknek a napoknak a legfontosabb minősége: a Szertartás Az Arany szín energiája hatja át az...
Tovább a blogra