Oldal kiválasztása

AURA-SOMA

SZÍNKONZULTÁCIÓ A BELSŐ EGYENSÚLYÉRT

Kapcsolódj a természet vibráló életerejével a színeken keresztül!

Az Aura-Soma® támogat abban, hogy jobban megértsd önmagad, és tudatosan kihozhasd magadból  a legjobbat.

Az Anyatermészet vibráló erejének hasznosításával az Aura-Soma® a szín, a növény és a kristály energiák rendszere, mely kiegyensúlyozottságot és nyugalmat eredményezhet életedben.

Tudatosabb élethez segít hozzá, fokozza a boldogságot és a vitalitást.

Az üvegben lévő olajakat és a különféle színesszenciákat a legmagasabb minőségű organikus és biodinamikus összetevőkkel alkották meg, hogy könnyedséget és egyensúlyt hozzon az energiarendszeredbe.

A színkombinációk előtt állva válaszd ki, amelyik a leginkább vonz.  Bízz az intuíciódban, hagyd, hogy megszólítsanak a színek – amelyekre szükséged van.  Válaszd ki a színeidet és együtt megnézzük jelentésüket a saját történeteddel kapcsolatban.

A konzultáció végére már azt is tudni fogod, melyik színes olaj és esszencia az, ami leginkább támogatni fog abban, hogy felépítsd a boldogságot és az életerőt a mindennapjaidban. Az üvegben lévő növények, kristályok energiáit aktiválhatod az üvegben lévő olaj rendszeres használatával a testeden.

Válaszd ki a színeket, amelyek a leginkább tetszenek, vonzanak, és érd el a belső egyensúlyt általuk! Az Art and Science International Academy of Colour Technologies által képzett és regisztrált színkonzulensként segítek lefordítani választott színeid jelentését.

A kb. 1-1,5 órás személyes tanácsadás kötetlen beszélgetés formájában zajlik, nem egészségügyi szolgáltatás és nem minősül terápiának. Egészségügyi vagy mentális jellegű problémával kérlek orvos szakemberhez fordulj.

IDŐPONTFOGLALÁS KONZULTÁCIÓRA

JELENTKEZEM
error: