Zöld -Magenta

A következő napok legfontosabb minősége: Jót tenni

Előfordul, hogy úgy érzed, cél nélkül vándorolsz, és nem látod a helyes irányt? Emiatt csalódott vagy és szorongsz? Lásd meg, mi irányítja az életed.
Ezekben a napokban a zöld – magenta színek minőségeit hívhatjuk segítségül. Ez az energiakombináció felemeli a szívet, beragyogja a lelket. A fentről jövő szeretet magenta fénye gyógyítja a belső családot. Megvilágít minden álarcot, amit viselünk, így tudatosan dönthetünk, hogy marad-e vagy letesszük. Szeretetet és fényt hoz azokba a helyzetekbe, melyek segítik a múlt nehézségeit feloldani. Megoldást hozhat megoldatlan érzelmi helyzetekre, befejezetlen és korábban nehéznek tűnő dolgokat így le tudunk zárni, tanulva a múlt hibáiból.

Ezalatt az 5 nap alatt minden nap találj magadnak öt percet, ami csak a tiéd. Találd meg a saját teredet, hogy ez a fentről jövő szeretet a belsődbe áramolhasson. Figyelj oda az apró részletekre és ismerd fel az egyszerűség igazságát. Óvd és törődj azzal, amid van, és adj hálát érte. Tegyél valami apró dolgot szeretettel, törődően, önmagad felé, ami szebbé varázsolja a napjaid. Ez lehet egy szál magenta színű virág, egy illatos fürdő vagy egy szépen tálalt tízórai – ahogy megnyilvánulsz a kis dolgokban, úgy fog az élet is megnyilvánulni körülötted. Gondolj arra, hogy olyan magokat ültetsz el a kertben, amilyen virágokat ott látni szeretnél. Az apró cselekedeteid minősége pont így fog szeretettel teli világot növeszteni köréd.