Oldal kiválasztása

Világos Rózsaszín – Világos Sárga

E napok legfontosabb minőségei: Megbocsátás és egyensúly

Ezekben a napokban érdemes elgondolkodnod azon, hogy a közösségben (legyen az családi, munkahelyi, párkapcsolati) hogyan találod meg a helyedet? A közösség és az egyén egyensúlya hogy nyilvánul meg számodra?
A vasárnapig tartó energiaminőség a kapcsolatokban nyújt segítséget. Kiegyensúlyozza az ellentéteket, megtalálja a semlegesítő erőt.

Ezalatt az idő alatt lehet, hogy elhagyatottnak érzed magad, esetleg félelmet, szorongást érzel az egyedülléttel kapcsolatban. Ha így van, ez a színpárosítás segít, hogy teljesebbnek érezd magad, ha rád tör a magány érzése.

A lágy rózsaszín és a halványsárga segít megváltoztatni a körülöttünk lévő mogorva érzéseket. Képzeld el, ahogy ez a két szín körbeölel, mint egy puha takaró. Lásd, ahogy belülről, minden sejtedet feltölti a ragyogó fényük, ahogy lélegzel. Ezután könnyebb tiszta, nyílt szívvel mosolyogni, ami felderíti az egész szobát. Tégy egy vázába rózsaszín és sárga virágokat ezekre a napokra, ha szereted a kristályokat, a rózsakvarc és citrin használata is segíthet.

error: