Oldal kiválasztása

Lila és Vörös

Ezekben a napokban a lila és a vörös színek minőségeit hívhatjuk segítségül, hogy képesek legyünk a lehetőségeink nagyobb tárházát, akár utópisztikusnak tűnő ideáljainkat meglátni úgy, hogy közben mégis két lábbal álljunk a földön.

Előfordulhat, hogy ebben az időszakban irányt vesztettnek, elveszettnek érzed magad. Ez azért is lehet, mert olyan helyzetek vagy emberek felé áramoltatsz energiát, akik leszívnak, energiát vonnak el tőled.

Ez a kombináció felfrissít, energiával tölt fel, segít megszabadulni a frusztrációinktól és az egyensúly mély szintjét hozza el. Képzeld el, ahogy körbevesz ez a két szín, s lásd mintha a fejed az égben lenne, lábaiddal pedig szilárdan állsz a talajon. Ez segít megérezni a fent és a lent közötti kölcsönös támogatás erejét, hogy azt a feladatot csinálhasd, amiért megszülettél, s ettől ne tudjanak a lényegtelen dolgok elvonni.

A következő napokban fordulj a lényeges dolgok felé, ami nem pusztán az anyagiakat jelenti. Csinálj valamit önzetlenül, szavaiddal teremts békét, ahol szükség van erre. Mielőtt cselekednél, állj meg egy pillanatra, s erősítsd meg magadban: Tudom, hol járok és merre tartok.

error: