Oldal kiválasztása

Világos sárga és Világos zöld

Ezekben a napokban érdemes elgondolkodni azon, hogy hogy állsz az érzésekkel.

Aki elzárkózik az érzései elől, gyakran egy múltbéli nehéz élethelyzet fájdalma és keserűsége miatt teszi ezt. Az is lehet, hogy elborítanak az érzelmek és aggódsz a jövőt illetően. A szorongás, a mély félelmek és az, hogy nem bízunk az érzéseinkben, megakadályozzák a dolgok áramlását.

Ezen a héten teremts időt és helyet magadnak arra, hogy tisztába jöhess a gondolataiddal és az érzéseiddel. A világossárga és a világoszöld színkombináció lehetőséget ad arra, hogy bátran szembenézz önmagaddal, hogy felfedezd az érzéseid, a gondolataid, és a közöttük lévő különbséget, így mindkettő tisztává válhat. Ez az energiaminőség segítséget nyújt abban, hogy felszabadítsd magad minden alól, ami elnyom, gúzsba köt, gyötör, fojtogat, kínoz, nyugtalanít, szorongással tölt el. Légy hű magadhoz és fejezd ki az érzéseidet. Ezzel harmóniát teremthetsz magad körül és az életedben, utat nyitva egy mélyebb egyensúly felé.

Képzeld el, ahogy ez a két szín körbeölel, mint egy puha takaró. Lásd, ahogy feltöltik belülről szíved terét. Tégy a környezetedbe ilyen színű tárgyakat, akár egy sárga párnát és egy zöld plédet, vagy egy szál halványsárga rózsát, melyek emlékeztetnek, hogy kapcsolódj érzéseidhez, és megnyithasd szívedet.

Közben gondolkodj el ezen és érezd át: Az út a cél.

error: