Oldal kiválasztása

Királykék és Arany

Legfontosabb minőség: Felismerni és meghaladni megszokott mintáinkat

Nehezen látod meg, hogyan tudsz változtatni a régi, berögzült mintáidon? Ez azért lehet, mert a múlt ismerős érzéseket ad, ezáltal sokszor a biztonság érzetét is nyújtja. Szoktál szorongani vagy félni attól, hogy környezeteddel vagy saját magad magasságaival-mélységeivel kommunikálj? Ha így érzel, alkotóképességed is nehezebben nyilvánulhat meg.

Ez alatt az öt nap alatt, mikor eljön az este és elcsendesedett körülötted minden, gyújts egy gyertyát, és figyelj magadra. Ezekben a napokban a Királykék-Arany színek energiái kerülnek közelebb hozzánk. E színpárosítás Sophia minőségét képviseli, az isteni női minőséget, mely magában hordja a bölcsesség kútját. Képzeld el, ahogy odalép hozzád, körbevesz, rád teríti éj kék bársonyköpenyét, melyen arany csillagok ragyognak. Érezd, ahogy a királykék, mint egy puha takaró, körbeölel, és alatta ott ragyogsz te magad, biztonságban, igaz valód teljességében.

Kérheted ezt az energiát, hogy segítsen kapcsolatot teremteni a múlt emlékeivel, hogy az élet körforgását minden szempontból jobban megérthesd és elengedhesd destruktív mintáidat. A benned élő bölcsesség meg fogja mutatni, hogy hogyan lehet kreatívan teremteni, hogy előreléphess az élet minden területén, és megvalósíthasd legihletettebb elképzelésidet. Tudd, hogy mindannyiunkban ott rejtőzik a csillagos éjszaka.

error: