Oldal kiválasztása

Arany

Ezeknek a napoknak a legfontosabb minősége: a Szertartás

Az Arany szín energiája hatja át az elkövetkező öt napunkat. Ez a minőség segít, hogy energiáidat bölcsen használhasd. Ráébreszt, hogy minden pillanat megszentelt. 

Minden pillanatban lehetőséged van növekedni és fejlődni: földelődni és felébredni, ezt a két erőt kiegyenlíteni magadban. Ezekben a napokban erővel és bölcsességgel teli eseményeket idézhetsz elő, hirtelen megérzéseid és felismerésid is lehetnek.

Ezen a héten is érdemes önmagadra hangolódni, ám ezúttal tedd egy kicsit ünnepélyesebbé, szertartásosabbá ezt az időt. Hallgass a belső útmutatásodra: ha szeretnél, gyújts gyertyát, vagy nézd meg a naplemente arany ragyogását, mondj el egy mantrát, érezd, ahogy egész lényed megtelik fénnyel – és gondolkodj el a gazdagság belül rejlő misztériumán. Önmagad középpontjára hangolódva megtalálhatod bölcsességed arany kelyhét. Töltsd fel ezt a kelyhet örömteli dolgokkal, gondolatokkal, tettekkel, melyek által boldogságra tehetsz szert. Amint felfedezed magadban és minden élőlényben a fényt, tisztelet és életöröm ébred benned. Érezd meg magadban ezt a fényt és oszd meg a világgal.

error: