Kék és Tiszta Fehér

E napok legfontosabb minősége: Bizalom egy magasabb erőben

A következő napok lehetőséget adnak arra, hogy békét teremtsünk testünkben, lelkünkben, szellemünkben. Amint fent/kint a makrokozmoszban, úgy lent/bent a mikrokozmoszban. Ami fent van, az mélyen belül is ott rejtőzik szívünkben és lelkünkben, arra várva, hogy felfedezzük tiszta lényegünk, mely valójában könyörületes és örömteli. Ezzel a felismeréssel békét hozhatunk mindenbe.

A napokban a határtalan tiszta fény tudatosítása segít megbékélni az olyan helyzetekkel, amik szenvedést okoznak. A benned lévő fény segít, hogy olyannak lásd a dolgokat, amilyenek azok valójában.

Csendesedj el kicsit, s gondolkodj el ezen:
A fájdalom a növekedés lehetőségét kínálja? Szükség van a szenvedésre? Az intenzív fájdalommal kapcsolatos zavarodottság gyökeres átalakuláshoz vezethet. Mire ösztönöz ez téged, képes vagy fordulatot tenni?

Ez a hét sokunknak a hétköznapi rutin újraindulásáról is szól, mégis, próbálj találni pár percet hétfőtől péntekig minden nap, amikor elcsendesedhetsz. Figyelj a légzésedre, ahogy kifújod és elengeded a hajtást, a stresszt, helyette pedig tiszta fényt lélegezz be. Ilyenkor gyújthatsz egy kék gyertyát is, nézd a lángját, és érezd, ahogy a béke kék energiája szétárad benned, feltölti lényedet, s rajtad keresztül a környezetedet is.