Oldal kiválasztása

Narancs és Lila

Ezen időszak legfontosabb minőségei: Szolgálatkészség és tisztelet

Ezekben a napokban a Narancs és a Lila támogató energiái kerülnek közelebb hozzánk. Hívd ezt a két színt, érezd, ahogy körbeölelnek.

Gondoltál már arra, hogy a spirituális élet és a hétköznapi élet valójában egy és ugyanaz? Sokan ezt szétválasztják, és a „spirituálisról” nem vesznek tudomást, mondván, az nem a valóság. A leghétköznapibb dolgok ugyanolyan spirituálisak, mint bármi, amire ezt a címkét ráteszik, mert az élettel van kapcsolatuk – és maga az élet az, ami szent. Az élet, a létezés maga az, ami az egész világunkat mozgatja. Élet nélkül nem lenne semmi sem.

Ennek az elismerése, az élet és a létezés iránti tisztelet segít, hogy ne kicsinyeljük le azt, amink van, vagy amik vagyunk. Értékeld a képességeidet, a tehetségeidet! Ha elrejtőzöl önmagad elől, mély örömtől foszthatod meg magad. Lehet, hogy vonakodsz szembenézni azzal, ami a mélyben található. Mégis, húzd ki a homokból a fejed, és lásd azt, aki valójában vagy – az értéket, amit a világban képviselsz. Ezután pedig hagyd, hogy az élet megvalósítsa magát rajtad keresztül. A valódi szolgálat ezt jelenti.

error: