Oldal kiválasztása

Az ember életét ritmusok, szabályos váltakozások irányítják és határozzák meg, legyen szó a légzésről, az emésztésről, az álom és ébrenlét időszakairól, napszakokról, évszakokról. Ugyanez jellemző a kozmoszban a csillagokra, csillagképekre vagy galaxisokra is. Jól berendezett világegyetemben élünk –ahogy fent, úgy lent. Energiák vesznek körül minket, minden pillanatban, és ezekkel az energiákkal tudatosan is kapcsolatba léphetünk és részesülhetünk jótékony hatásaikból.

Az ősi, kabbalista hagyományok szerint létezik egy könyv, a Titkok Könyve, mely a legfelsőbb szintű szent misztériumokról, a tudás és az erények 72 fajtájnak Szent bölcsességéről szól. E tudás alapja a kabbalista Életfa és a 72 szent minőség. Mind a 72 energiának megvan a saját rezgése és rendeltetése, mindegyikhez tartoznak napok, időpontok, és színekként is kifejezhetők. E színek támogatják a fejlődésünk folyamatát és nagyobb hozzáférést biztosítanak saját lehetőségeinkhez, hogy beteljesíthessük életünk célját.

Élj a színek lehetőségeivel, az útmutatásukkal! Élj a színekkel!

Ez a cikksorozat havi útmutatásként szolgál, hogy az adott napokra jellemző energiákat tudatosítani tudjuk és javunkra fordítva mindennapjainkat harmonikusan, kiegyensúlyozottan élhessünk.

 

error: