Oldal kiválasztása

Kezdetben volt az egység –  a természet, a tér, amit betöltött az ember, megtalálta benne a helyét. Leválasztott belőle egy darabot saját magának, hogy védve legyen. Aztán ezt a teret formálni kezdte. Kőből barlang lakot alakított az eső és a hideg elől, fűből, fából, agyagból hajlékot a Nap és a meleg elől. Majd díszítette természeti, univerzális szimbólumokkal, melyek emlékeztették az ősi rendre, hogy hol van a helye az Univerzumban, a természetben. Bár leválasztotta magát, mégis a teljesség része volt.

A természet része az ember – mára ezt elfelejtettük. Házaink betonból, tárgyaink műanyagból „lelketlen” futószalagon készülnek. A sorozatgyártás részeként óriás üzletláncok polcairól kerülnek otthonainkba. Bár többnyire szépek és funkcionálisak, érezzük, valami még sincs rendben. Elveszett a kapcsolatunk az elemekkel, ezért járunk néha-néha töltekezni az erdőbe, vagy a vízpartra.

MI LENNE, HA EZ A KAPCSOLAT ISMÉT HELYRE ÁLLNA, ÉS OTTHONUNK ÚJRA A TELJESSÉG FORRÁSÁVÁ VÁLNA?

HOGYAN ÉRHETED EL MINDEZT?

RENDEZD ÖSSZE MAGAD, TÖLTŐDJ AZ ŐSELEMEKKEL, ÉLJ A SZÍNEK EREJÉVEL, EMLÉKEZZ LEGBELSŐBB NŐI BÖLCSESSÉGEDRE! KEZDD EL A VÁLTOZTATÁST KÍVÜL ÉS BELÜL!

Élj a színek erejével

Aura-Soma

Rendezd át otthonod

Térrendezés

Emlékezz magadra

Mandalák
error: