Méh Erő Ébresztés

 

Nőként az otthonteremtés a mi feladatunk. Ez az ősi, természetes ösztön bennünk él, mióta világ a világ. Annak már kevesebben vannak tudatában és arra kevesebben emlékeznek, hogy ez a fészekrakó ösztön a női energiarendszerünk alapját adó térből – a méhünkből ered. Annak erejéből és állapota szerint teremtjük világunkat magunk köré, minden szinten. 

 

 

 

Ez az ősi női bölcsesség újra tudatossá kezd válni ezekben az időkben. Nagyon fontos tudni arról, hogy ha a méh terében rend van és egyensúly, akkor magunk köré is egységet, harmóniát tudunk teremteni.

 

Méh bölcsesség

Az  otthonteremtés folyamatában elsőként azt mutatom meg neked, hogyan tehetsz rendet belső tereidben, a méhedben és a szívedben, hogy pozitív változásokat idézhess elő magad körül, a környezetedben, majd az életedben is.

Ehhez konkrét vizualizációs- és légzőgyakorlatokat, meditációkat tanítok meg neked, hogy nőiséged alapját adó teredet megerősíthesd. Emellett elmesélem majd, hogy mitől olyan különleges ez a részünk nekünk nőknek, hogy mit jelent a valódi női erő, a méh erő, mit lehet vele kezdeni, és hogyan lehet karban tartani.

 

RENDEZD ÖSSZE MAGAD, TÖLTŐDJ AZ ŐSELEMEKKEL, ÉLJ A SZÍNEK EREJÉVEL, EMLÉKEZZ LEGBELSŐBB NŐI BÖLCSESSÉGEDRE! KEZDD EL A VÁLTOZTATÁST KÍVÜL ÉS BELÜL!