Holisztikus lakberendezés

A Holistic Home világa


Örülök, hogy benéztél a Holistic Home oldalára.
Isten hozott kedves Olvasó!

Szín
Molnár Mária vagyok.  Mindig is érdekeltek a színek, enteriőrtervezőként színtanácsadó munkám részévé váltak. Éppen tíz éve, történt, amikor rátaláltam az Aura-Soma® színrendszer üvegeire, melyek ismerősségükkel azonnal magukkal ragadtak. Foglalkozni kezdtem velük, tanulni kezdtem róluk, teljesen belemerültem a színek filozófiájába. Tervező munkámból adódóan egyértelművé vált a két terület összefonódása. 
Inspiráció
Az évek során megszületett valami új bennem, egy másfajta megközelítés a tervezési és a tanácsadási munkát illetően. Rájöttem, hogy a láthatatlannak hitt gondolatok, érzelmek tükröződnek közvetlen környezetünkben, színválasztásainkban, térhasználatunkban és hogy a minket körülvevő tér minősége életünk minőségével egyezik meg. Ezért ennek megfelelően kidolgoztam egy módszert, mely más szemszögből közelíti meg a lakberendezési gyakorlatot.
Harmónia
Elsősorban az Aura-Soma színterápiás rendszerét ötvözöm a különféle tervezési elvekkel. Elképzelésem szerint a holisztikus lakberendezés egyik alap alkotóeleme a színek tudatos használata a környezetben. Mindenkinek van kedvenc színe, amit igyekszik megjeleníteni az öltözködésén túl az otthonában is. De vajon miért szeretünk, vagy miért utasítunk el bizonyos árnyalatokat, egyáltalán, miként hatnak ránk a színek, és ennek tudatában hogyan és hol alkalmazzuk azokat – ezeknek a kérdéseknek a megválaszolásában segít a színterápia alkalmazása.
Aura-Soma színrendszer színes, illatos olajokat tartalmazó kis üvegek által képes felfedni előttünk legbelsőbb énünket, segít felismerni lelkünk színeit. Így a holisztikus tervezés során segítségünkre van abban, hogy lelkünket megjelenítsük otthonunkban, ami így olyan kiegyensúlyozott hellyé válhat, ami megnyugvást jelent, ahol igazán jól érezhetjük magunkat és ahol feltöltődhetünk egy fárasztó nap után, mikor hazatérünk.
Rend
Holistic Home  segítségével tudatosságot, egyensúlyt, rendet, szépséget és harmóniát hozhatsz az életedbe és az otthonodba is. Gyere el egy személyes találkozóra, találd meg a válaszokat önmagadban. A színeid alapján segíthetek megvalósítani az álmaidat a térben, segíthetek találkozni önmagaddal, és megmutathatom neked, mit jelent harmóniában lenni magaddal, a családoddal és a világgal.

Molnár Mária
Aura-Soma® színkonzulens, enteriőrtervező