Molnár Mária

Enteriőrtervező, Aura-Soma színkonzulens

Képzettségeim:

1999-2003:  Krea Művészeti Iskola – Enteriőrtervező felsőfokú képzés

2009: Art & Science International Academy of Colour Technology – Aura-Soma Színkonzulens képzés (1. Alapfokú, 2. Középfokú kurzusok) Magyar Aura-Soma Központ

2012-13: Magyar Aura-Soma Központ: Színfilozófia – 11 ösvény a színek világába képzés

2013-14: ColorGenetics képzés – Kovács Géza

2015-17: Art & Science International Academy of Colour Technology – Aura-Soma Színkonzulens képzés: Aura-Soma 3. – Haladó kurzus; Aura-Soma és Kabbala 1.2.3.; Színeszenciák – Szín-Hely, Básthy Tünde

2018: Beyond Colour – Aura-Soma Update kurzus – Mike Booth

2018: Méh Erő Ébresztő 1. szint oktató képzés – Grál Ház, Pozsgai Nikoletta

Visszajelzések

Munkámról mondták

Köszönöm, hogy segítesz emlékezni, hogy rend van a világban, és köszönöm, hogy tanítod ezt a rendet meglátni és értelmezni. Annyira nagyszerű megélni, hogy a lelkünkben nem csak dalok, de színek is vannak, méghozzá micsoda SZÍNEK!

Ági

Köszönöm, hogy inspirálódhatok általad és a mandaláid által! Köszönöm azt a csodát, amit a saját mandalám hozott az életembe és a munkámba!

M.

A találkozás-tanácsadás olyan volt számomra mint amikor egy igen kedves barátnőmet hívom át magamhoz egy kis csajoskodásra, beszélgetésre.

Körbejártuk a lakást, megmutattam mit hogy terveztem, miért alakítottam úgy. Míg főztem egy teát Marcsi körbe ment mégegyszer körülnézett, majd a gőzölgő italok mellett elkezdtünk beszélgetni.

Egyrészt nagyon örültem, mert hihetetlen hogy az ember mennyire ösztönösen rendezi be maga körül a teret, eltalálja színeket, a bútorok, kiegészítők helyét, …. mindez persze azokon a területeken ahol rendben mennek a dolgok az életben is.

Viszont elérkeztünk egy olyan területhez, ahol kihívásaim vannak. Nem véletlen hogy oda nem találom a megfelelő kiegészítőket, nehezen alakul, felhalmozódnak dolgok, stb…. Beszélgettünk az ehhez az élettérhez kapcsolódó témákról, megértésre, helyére került néhány kérdéses pont, illetve segítséget kaptam, hogyan alakíthatom ezt a területet mind a lakásban, mind magamban.

Azon emberek közé tartozom akik megteszik azt amire lehetőségük van,  ami módjukban áll a változásért. Az otthon biztonságot ad, támogat, segít minket mindennapjaink során, mindemellett itt töltjük életünk egy jelentős részét. Néhány módosítás, egy kis odafigyelés, -legyen az bármilyen apró – megmozgathatja a dolgokat és újra beindulhatnak a fogaskerekek. Én kíváncsian várom, hogy a változtatások hogyan jelennek majd meg az életemben. Nagyon köszönöm!

Kata