Oldal kiválasztása

Molnár Mária

Enteriőrtervező, Aura-Soma színkonzulens

Képzettségeim:

Krea Művészeti Iskola – Enteriőrtervező 

  • Tervezőként egy piacvezető lakberendezési cégnél színtanácsadást végeztem, textil- és tapéta színterveket, szakmai kiállítások, aktuális színtrendek koncepciótervezését állítottam össze.

Art & Science International Academy of Colour Technologies – Aura-Soma Színkonzulens képzés: Aura-Soma 1.2. 3.;  Aura-Soma és Kabbala 1.2.3.; Színeszenciák; Beyond Colour – Aura-Soma Update kurzus 

  • Aura-Soma Színkonzulensként egyéni színkonzultációkban beszélgetek a hozzám fordulókkal

Eszenciacentrum – Fitoterapeuta képzésem jelenleg folyamatban van.

Visszajelzések

Munkámról mondták

Köszönöm, hogy segítesz emlékezni, hogy rend van a világban, és köszönöm, hogy tanítod ezt a rendet meglátni és értelmezni. Annyira nagyszerű megélni, hogy a lelkünkben nem csak dalok, de színek is vannak, méghozzá micsoda SZÍNEK!

R. Ági

Köszönöm, hogy inspirálódhatok általad és a mandaláid által! Köszönöm azt a csodát, amit a saját mandalám hozott az életembe és a munkámba!

F. M.

A találkozás-tanácsadás olyan volt számomra mint amikor egy igen kedves barátnőmet hívom át magamhoz egy kis csajoskodásra, beszélgetésre.

Körbejártuk a lakást, megmutattam mit hogy terveztem, miért alakítottam úgy. Míg főztem egy teát Marcsi körbe ment mégegyszer körülnézett, majd a gőzölgő italok mellett elkezdtünk beszélgetni.

Egyrészt nagyon örültem, mert hihetetlen hogy az ember mennyire ösztönösen rendezi be maga körül a teret, eltalálja színeket, a bútorok, kiegészítők helyét, …. mindez persze azokon a területeken ahol rendben mennek a dolgok az életben is.

Viszont elérkeztünk egy olyan területhez, ahol kihívásaim vannak. Nem véletlen hogy oda nem találom a megfelelő kiegészítőket, nehezen alakul, felhalmozódnak dolgok, stb…. Beszélgettünk az ehhez az élettérhez kapcsolódó témákról, megértésre, helyére került néhány kérdéses pont, illetve segítséget kaptam, hogyan alakíthatom ezt a területet mind a lakásban, mind magamban.

Azon emberek közé tartozom akik megteszik azt amire lehetőségük van,  ami módjukban áll a változásért. Az otthon biztonságot ad, támogat, segít minket mindennapjaink során, mindemellett itt töltjük életünk egy jelentős részét. Néhány módosítás, egy kis odafigyelés, -legyen az bármilyen apró – megmozgathatja a dolgokat és újra beindulhatnak a fogaskerekek. Én kíváncsian várom, hogy a változtatások hogyan jelennek majd meg az életemben. Nagyon köszönöm!

Kata

Köszönöm szépen a konzultációt, nagyon sokat adott számomra. Ráláttam arra az üvegek, és a hozzájuk tartozó kártyák, illetve a Te segítségeddel, hogy éppen hol tartok a folyamataimban. Kaptam útmutatást arra vonatkozóan, hogy mi az, amit érdemes tennem, és hogyan érdemes gondolkodnom, hozzáállnom az adott témához, milyen módon tudom előmozdítani a változásokat az életemben azon az életterületen, amiért mentem. Az üvegeket régóta használom, és amikor magamra kenem az olajat, érzem, ahogyan minden sejtem szívja magába az éppen aktuális üveg színét, illatát, rezgését, egyszerűen imádom őket. Nem is gondoltam, hogy ilyen szépen lehet velük dolgozni konzultáció keretében. Ez volt az első ilyen alkalom, de úgy érzem, nem az utolsó! Hálásan köszönöm, és jó szívvel ajánlom ezt a lehetőséget mindenki számára!
Kiss Gabriella

error: